Vb van deelnamekaart die ingescand wordt bij deelname.

OPGELET  !!!!

De bosloop van Brecht, voorzien op 25/3, gaat dit jaar NIET door !!!

Als compensatie telt dit wel mee als deelname aan 1 proef, en dit voor iedere criteriumkaarthouder.

Volgende proef = Abdijentocht op 10/5/18

 

 

Algemene info:

 

Het Midden-Kempen criterium 2018 is op 27 december ll gestart in Vorselaar met de 'Kerstloop- en wandeling'.

 

Onze hoofdsponsor, Volvo-garage Van Houdt,gevestigd op de Lierseweg 308 in Herentals komt in deze editie prominenter in beeld: het criterium is dan ook omgedoopt tot 'VAN HOUDT Midden-Kempen criterium'.

Andere nieuwigheid: het criterium is verrruimd met 4 joggings, namelijk de Bosloop van Brecht op 25/3/18- die echter niet zal doorgaan in 2018- , de 'jogging dwars door de kazerne' in Grobbendonk op 8/6/18, de Trappistenjogging in Malle op 7/10/18, en de natuurloop in Herenthout op 21/10/18. 

Vraag alvast je gratis deelnamekaart. De mooie prijzen worden verloot tussen de deelnemers die aan 6 van de 11 proeven deelnemen.

 

Laatste update: 07/02/18

 

 

 

We laten de organisatoren van de Vorselaarse kerstloop en-wandeling aan het woord:

"We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde editie. Jaar na jaar stijgt het aantal deelnemers. Dit jaar waren er 519 sportievelingen. De regen bleef net lang genoeg achterwege om bijna alle enthousiastelingen droog binnen te laten komen. De deelnemers konden genieten van een mooi parcours doorheen de Vorselaarse natuur Ook de bevoorrading met hartverwarmende dranken en een versnapering werd gesmaakt. Achteraf was het nog gezellig napraten in de kantine"

Volvo